Friday, June 26, 2009

Avreise og ankomst Macau

Startet torsdag kl 16 i København, satt oss på et vanlig fly til London. Alt til tiden. Vente litt i London og finne Air Newzealand. Forsøkte å gå til innenriks, men ble sendt riktig vei, og rakk flyet uten problemer...

Kom om bord i super-mega-stort fly! Morsomt. 3 x 3 seter, godt med benplass og egen tv med film, musikk og spill... Starter med film... får noe mat, og her er Air New Zealand vinner. God mat på fly var noe nytt. Ser litt mer film, spiller litt, og så tid for å sove. Finner ut at de har Pendulum, og Concord Dawn s nyeste album. Fett at de har Drum and Bass på flyet :)

Sover... våkner og får noe frokost. også god... ser enda en film og lander i Hong Kong... Bommer på båt med cirka 30 minutter, så må vente i flere timer, men det er bare å slappe av. Får båten kl 19 (fredag) over til Macau, spør taxi om de tar US Dollar, men nei... skal opp for å ta ut penger, men blir stoppet av en Australer som skal i nærheten, og får lift av han. Ender cirka 200 meter fra hotellet... Hurra! Super-australer som ikke engang ville ha US dollar, men spanderte taxien. (som kom på cirka 70 Macau Dollar).

No comments:

Post a Comment