Thursday, July 16, 2009

Videre til Mui Ne

Skulle egentlig ta toget, men da stedet som selger billetter til tog sier de stenger 18.30, men egentlig stenger 16.30, så gikk ikke det. Velger å kjøpe noe som heter "Open Bus Ticket" til $7 per person. Billigere enn tog, og man kan visstnok sove der.

Tut, tut, tut, tuuuuuuuuuut. Gal bussmann som tuter 342073892 ganger minst. Det er cirka bygninger konstant langs "motorvei" A1 fra Ho Chi Minh til Phan Tiet, men så en mini-pause med hus på kanskje 2 km mellom Phan Tiet og Mui Ne. Så 226 km tar 4 timer og 45 minutter, langs motorvei. De trenger virkelig å ruste opp veiene i forhold til trafikken, men når det er folk og hus overalt tar det nok tid.

Kommer til Mui Ne, og bussmannen sier: "Ikke ta scooter, for de kjører dere langt vekk og krever penger for å kjøre dere tilbake". Ok, ikke noe scooter i Mui Ne. For sekker opp på ryggen og går over til et hotell som heter Sunshine Beach. $24 per natt for havutsikt, A/C og cirka 30-40 meter ned til vannet. Grei pris det ja! Inn med bagasje, over til strand og bade! Når så vidt å ta ut kitesurf utstyret. Sjekker så et par skoler om de har et par timer til oppfrisking. Vietnam Kiteboarding School koster bare $35 per time inkl utstyr, så tar 2 timer med dem først. De har ikke ledig instruktør før dagen etter, men det er jo helt ok. Frem med Lonely Planet for å finne spisested... Dette eksisterer ikke så går på et annet. Som vanlig god mat...

No comments:

Post a Comment